Archief voor februari 2006

Bomenfotowedstrijd

vrijdag, 10 februari 2006

We organiseren een Bomenfotowedstrijd om de kijk op bomen wat bewuster te maken.

De Zutphense Bomenstichting en De Kaardebol, Centrum voor Duurzaamheid, organiseren dit voorjaar een fotowedstrijd voor de inwoners van Zutphen en omstreken.

Deze fotowedstrijd is dé kans om te laten zien wat u zo mooi vindt aan bomen. Aan de makers van de drie winnende foto’s wordt een prijs uitgereikt die hun band met bomen nog meer zal versterken…

Informatie/spelregels:

• iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s van één of meerdere bomen inleveren;
  • de bomen moeten in de omgeving van Zutphen en Warnsveld staan;
  • zowel overzichtsfoto’s als detailopnames zijn toegestaan;
  • de afmeting van de foto mag maximaal 20 bij 30 cm zijn;
  • de foto moet op fotopapier afgedrukt ingeleverd worden, met erbij vermeld wanneer en waar de foto gemaakt is;
  • vergeet niet uw naam en adres erbij te vermelden!
  • uiterste inleverdatum: 26 mei 2006;
  • inleveradres: De Kaardebol, Harenbergweg 1. Postadres: Postbus 41, 7200 AA Zutphen;
  • de foto’s worden eigendom van de Zutphense Bomenstichting.

Jury

Een jury van deskundigen (onder wie de beroepsfotografen Jan Griffioen en Hans Hendriks) zal de drie winnende foto’s kiezen, waarna op 10 juni 2006 de feestelijke prijsuitreiking plaats zal vinden in De Kaardebol.

Vanaf die datum zal een selectie van de ingezonden foto’s een aantal weken in De Kaardebol tentoongesteld worden. Het publiek kan dan ook een winnaar aanwijzen. Deze wordt na afloop van de tentoonstelling bekend gemaakt.

Nadere informatie bij Jeroen Philippona van de Zutphense Bomenstichting: 0575-540982.